Vi utvecklar framtidens båtar


Ryds började ta form redan 1946, med målet att skapa glädjespridande produkter som öppnar dörren mot naturen, uppmuntrar till äventyr och skapar gemenskap. Målmedvetenhet och fokus på kvalitet, säkerhet och funktion har lett oss dit vi är idag – en modern båtfabrik med återförsäljare runt om i hela Sverige. Vi är mycket stolta över att Ryds utvecklats till ett av båtvärldens mest moderna båttillverkare.

Vår verksamhet har alltid präglats av en och samma sak: nyfikenhet! Detta har genomsyrat tillverkningen av våra båtar sedan den första modellen sjösattes. I takt med tiden har vi anpassat företaget till en ny omvärld med helt nya produktionsmetoder och stort fokus på miljöfrågor. Vi håller fast vid traditioner som bidrar till högsta kvalitet i allt vi gör, samt minsta möjliga miljöpåverkan för natur och människor genom en unik tillverkningsprocess i våra VI-båtar (båtar med vakuuminjiceringsteknik). Under 2020 släppte vi vår största nyhet under företagets 70-åriga historia. Med ny stilren nordisk design tillverkade vi i Sverige vår största VI-båt någonsin med ett helt nytt designspråk! Båten premiärvisades under våren 2020 och heter 735 VI.


Här hittar du mer information om Ryds 735 VI


Våra båtar är anpassade för våra nordiska förhållanden. De är inte bara tillverkade i absolut yppersta kvalitet utan också i nordisk, stilren design. VI-tekniken ger oss dessutom hållfasta, starka och lättare båtar som går lätt i sjön med mycket bra prestanda, som kräver mindre motoreffekt och därmed mindre utsläpp och lägre driftskostnader. Vi har alltid strävat efter att, med vår planets välbefinnande i åtanke, ge våra kunder ett aktivt och bekvämt fritidsliv – utan att göra det minsta avkall på kvaliteten. Ett sådant exempel är vårt Big Fish-sortiment som är framtaget för fiske och som bruksbåtar för transport. Vi tar med oss vår nyfikenhet och vår miljöomsorg in i framtiden.

 

Välkommen till Ryds Båtar!


Är du intresserad av ny båt?

Kontakta din närmsta återförsäljare här!