Vanliga frågor och svar

Vart vänder jag mig om jag vill köpa en båt från Ryds?

Vi har ett stort utbud av båtar hos våra återförsäljare. Har du frågor kring hur du går tillväga för att köpa en båt kan du vända dig till din närmaste båtåterförsäljare här!

Ryds Båtar har tillverkat båtar sedan 1946 med en målmedvetenhet och ett fokus på kvalitet, säkerhet och funktion.

Om jag har frågor kring min båt, vart vänder jag mig?

Våra återförsäljare hanterar all typ av konsumentfrågor kring våra båtar. Du hittar din närmaste återförsäljare här!

Jag har frågor kring en båtmodell, hur gör jag?

Du hittar all information på Ryds.se under respektive båtmodell. Vill du ha ytterligare information, kontakta gärna en av våra duktiga återförsäljare.

Hur gör jag om jag vill utrusta min Rydsbåt med tillbehör?

I vår webbshop på hemsidan kan du beställa orginaltillbehör till våra båtar, alternativt kan du vända dig till din närmsta återförsäljare. 

Hur väljer jag rätt motor till min Rydsbåt?

Under varje båtmodell på vår hemsida finns det rekommendationer på motorstyrka. Har du fler frågor vänligen kontakta en utav våra duktiga återförsäljare.

Jag är intresserad av att köpa ny båt, hur gör jag?

Gör gärna en intresseanmälan under den båtmodell du är intresserad av så förmedlar vi detta till närmsta återförsäljare. Alternativt är du välkommen att kontakta din närmsta återförsäljare här!

Vilken färgkod/gelcoatfärg har min båt?

Vi säljer en del av dessa produkter i vår webbshop. Hittar du inte det du söker där är du välkommen att kontakta oss via formuläret.

Hur väljer jag rätt rigglängd till min motor?

Information om rigglängden på din motor finns i den tekniska specifikationen under respektive modell på hemsidan. Söker du information om en äldre båtmodell, kontakta din närmsta återförsäljare

Var finner jag serienumret/årsmodellen på min Rydsbåt?

Du hittar serienumret/årsmodellen på din Rydsbåt här!

Kan jag få hjälp med en äldre båtmodell?

Ryds Båtar AB som bildades 2012 supporterar våra återförsäljare på båtar tillverkade från år 2012 och framåt. Båtar med tidigare tillverkningsdatum kan vi i mån av möjlighet hjälpa till med vad det gäller tekniska frågor samt tillbehör.